reede, 17. aprill 2009

Kordese roosid.

Hea haldjas Thela tõi roosid.

Hea haldjas Deia kirjutas õpetuse, kuidas nendega edasi toimida.



Westerland



Lichtköningen Lucia


Felicitas


Caramella









istutasin nad siis Deia õpetuse kohaselt kasvuhoonesse pottidesse.

niisiis saab alguse minu roosikasvatus.






NB! eile pumbati bassein tühjaks. selle suve veedab ta arvatavasti kuivana.
Nunnu on väga kärmete jalgadega hakkaja ja elu tundma õppiv pisike inimesehakatis. igale poole jätkub teda. meie kodu Figaro.

5 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Meil siis täna mõlemal õnnepäev:D Edu rosaariumi rajamiseks!
Aga miks Sa basseini tühjaks jätad?

toompeale ütles ...

Nunnu ei oska veel ujuda.
aga mis ma sinna panna võiks?

deia ütles ...

Tere tulemast roosihullude sekka :))
See Felicitas tundub väga armas olevat. Kas see on pargiroos?

Nende laste ja veekogudega on üks igavene häda jah. Meie oma tiiki ja basseini ei hakanud tühjaks laskma - aga barjäärid olid küll igasugused ees ja pidevalt oli plikal silm peal. Ega praegugi ( pliks 5 a) ei julge hästi üksinda õue lasta; samas nüüd ei pea kogu aeg enam sabas käima. Kunagi ei tea, mis mõte nende aktiivsetes peakestes tulla võib. Juba praegu pliks räägib, et tema oskab sügavas vees juba ujuda ja ei jõua oodata, millal soojaks läheb ja ujuma saab.
Samas poja mul õppis selles basseinis ujumise selgeks ka umbes 5 aastasena, nii et ehk saab ka pliks selle suvega ujuma õpetatud.

Bianka ütles ...

Westerland kasvab õudselt suureks põõsaks. Ma ei arvestanud sellega ja kui proovisin teda ümber istutada, siis ta sai otsa. Muidu on ta ilus ja õitseb mitu korda suve jooksul.

Minu roosidest on selle aasta staar Queen Elisabeth. See on ka väga suureks ja võimsaks kasvanud, aga mis põhiline, külma talve taluvus on viimase peal. Üle terve põõsa tärkavad lehed. Ükski teine roos ei saa selles osas ligigi. Ja õied on tal tõesti kuninglikult puhasroosad ja täidisõieliselt suured. Soovitan soojalt sinu rosaariumisse.

toompeale ütles ...

aitäh, Bianka heade nõuannete eest!