teisipäev, 6. detsember 2011

Oma aia pähklid


Mitte ainult õunapuud, vaid ka punaseleheline sarapuupõõsake (pildil paremal) kandis sel sügisel täitsa arvestatavat saaki.

Täna sadas laia lund. Õhutemperatuur on praegu miinus pool. Lumelörts vajub veena mööda aknaklaase allapoole. Kuid maapind on ikka juba valgepoolne. Näib, et läheb veel veidi külmemaks.
Toas on mõnus põletada küünlaid.

Käsil koristustööd. Lausa suurpuhastus! Jõuluajaks kodu korda.

7 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Ja ongi teil lumi!:)
Meil paistab päike, mitte midagi ei saja, kogu ümbrus on roheline.

Aga pähkleid saime meiegi päris hulga, sarapuudele oli aasta hea.

MUHEDIK ütles ...

Kallis Rohenäpp! Tee palun korda oma kommenteerimise leht. Lugesin, et üritasin eelmist postitust teele saata 9 korda ja ükskord see mingis postituses ei õnnestunudki

Sa pead tegema vaid paar klõpsu, et me Sulle ligi pääseks. Mine design, otsi üles pealkiri comments, ava see, ilmub suur lehekülg ja otsi sealt üles niisugune rida Full Page, tee sinna linnuke ja siis Save. Ongi kõik!

Helve ütles ...

Tänud, Muhedik!
on nüüd OK?

MUHEDIK ütles ...

Jah:)

Tii ütles ...

Kohalikud sarapuupähklid on kõige maitsvamad. Punase põõsa pähkleid ei ole küll juhust olnud proovida, isegi ei ole mõelnud punaselehelisest kui viljapuust. Ilusat jõulukuud!

Helve ütles ...

Tere Tii!
Punaselehelise sarapuu pähklid on ka väga maitsvad. Hoopis midagi muud kui kaubamajade omad. :)
Ka mina ei mõelnud kuni selle aasta sügiseni, et ta mul viljapuuna aeda sai.

Kaunist jõulukuud Sullegi!

Bianka ütles ...

Vat see on küll põnev uudis, et punaseleheline sarapuu pähkleid annab. Pean selle ka endale hankima, nii ilu kui kasu pärast ;) Mis sort sul on ja kui mitu aastat aega võttis saagi saamiseni?