teisipäev, 25. september 2012

Sajab

Sajab. Sajab. Sajab.
Sajab.
Sajab. Sajab.
 Sajab. Sajab. Sajab.
Päevade kaupa. Vihma.
 Suvi oli jahe. Köögiviljasaak pea olematu. Kapsast ei saanud üldse. Kaalikad on samasugused vingerdised nagu möödunud aastal. Kuigi ostsin uue seemne. Porgand, sibul, küüslauk, hernes, uba - võib rahule jääda. Kurki sai ka ikka natuke. Oma tarbeks piisavalt. Isegi jagamiseks jägus.
Punane peet - no on kah. Selle pealsed meeldisid ühele noorele Jänku-Jussile. Keset suve leidis üles mu peedipeenra ja lisaks veel Järvseljalt tellitud noored iluõunapuud ja pihlakad. No keset suve! Oli ikka nahhaal!
 Vihma sajab. Pidevalt. Kas ma juba ütlesin!? Aga sajab, kurivaim! Kui nii edasi läheb, saavad mu lillepeenardest vaid umbrohuväljad. Siis ei jäägi vist muud üle kui teha mürgiga "puhas vuuk" ja kõike kord otsast alustada. Brrr! Ei meeldi mulle mürk!
 Praegu on nii, et kui labida maasse pistad, tuleb sealt teda välja võttes kaasa pool maakera. Pori kujul. Ja lahti labidast enam ei lase. Aga mina nii palju ei taha! Mulle sobiks üks korralik labidatäis veidi niisket mulda.

Nii on lood siinpool ja sellel sügisel.
Eei-ei, see polnud hala, vaid realism, sõbrakesed!

11 kommentaari:

Unknown ütles ...

Õige jutt! Mulle ka see vihm EI MEELDI.Aitab juba!

MUHEDIK ütles ...

Meil asi siiski nii hull pole. Sajab küll, aga peab ka vahet, pori pole kuskil. Istutada on väga mõnus.
Ja kas tead, see praegune rohimine teeb taimedele ainult halba. Selliste sügistega nagu tänavune tuleks need hilised rohimised ära jätta, liigne vesi ei tee taimedele niikuinii eriti palju head.Kobe maa aga imab niiskust rohkem kui kinnivajunud.

Eve Piibeleht ütles ...

Meil on ka täiesti jube. Istutasin pühapäeval ringi kolm päevaliiliat, niikui taime peenrast kätte sain, valgus auk vett täis. Kohutav.

Kimalane ütles ...

Pole hullu! Kõik on mööduv.

Köögikata ütles ...

No vihm üksi poleks veel nii hull, aga vihm alla 10-kraadise temperatuuriga on vastik ka siis, kui aias ei toimeta vaid linnas liigud.
Meil siin liiva peal väga porine õnneks pole, aga paljuvõitu juba küll.

Ise Hakanud Lillekasvataja ütles ...

Ahh, mine küpseta parem üks kena õunakook :) sügisene pori on ju ikka, ei selle käest pääse kusagile

Togram ütles ...

Meil ka siinpool nii hull ei ole. Tegelikult võib öelda, et umbes nädalajagu, tegelikult teist nädalat on täitsa ok ilma olnud. Korralik sajupäev oli üleeile. Aga masinad saavad veel vilja võtta, on ka selliseid päevasid päris mitu olnud.

Aga sel aastal on vihm tõesti olnud kurjast. Liiga palju ei ole eales olnud hea. Aastad pole vennad, loodame, et uus aia-aasta tuleb mõõduka sooja, vihma ja päiksega :)

Anonüümne ütles ...

We provide all kinds of piercing property s that come in a variety of styles,[url=http://www.dresswomen.net]affordable wedding dresses[/url]
[url=http://www.safeandsoon.com/]cheap wedding dresses[/url]
[url=http://www.discountpartydress.com]discount party dresses[/url]
[url=http://www.weddinghow.net]cheap wedding dresses[/url]
[url=http://www.dresswomen.net]prom dresses[/url]
colors and sizes at wholesale price.All are cheap with trendy styles compound apparels including artist uniting dress, strand coalescence dresses, conjugal gowns, bridesmaids dresses, prom outfits, bloom girl dresses & nurse dresses.Even we can supply the services of free size customization and manumitted coupled with gauge Snitch on affordable stunning joining dresses minute!make use of searing shopping, accouter faultlessly looking for the big juncture with the help of G-marry bridal.


http://www.weddingideas4u.com

Anonüümne ütles ...

click to view DKxXUoRH [URL=http://www.moncler-outlet2013.org/]moncler down jackets[/URL] for gift qPPQTMQu [URL=http://www.moncler-outlet2013.org/ ] http://www.moncler-outlet2013.org/ [/URL]

Anonüümne ütles ...

for ZFpOjxQM [URL=]online designer outlet[/URL] at my estore WaBJoHtO [URL= ] [/URL]

Anonüümne ütles ...

must look at this [URL=http://burberrytrenchcoat5.wordpress.com/]burberry outlet[/URL] at my estore lQywBRPJ [URL=http://burberrytrenchcoat5.wordpress.com/ ] http://burberrytrenchcoat5.wordpress.com/ [/URL]