neljapäev, 16. august 2012

Liiliad

Augusti alguse liiliapeenar.
Tagapool on vanemad olijad, eespool uustulnukad. Möödunudsügisene peenrauuendamine pole vist eriti meelepärane neile olnud, kiratsevad mõned.



Sordinimed on ka kohati olemas.

Sphinx













Dot Com




Red Dutch











Siitmaalt hakkab taas mõistatusmäng.
Blondiiniaruga tegelane minu isikus arvas, et veekindel marker on ka lumekindel.
Sildistasin hoolikalt kõik uustulnukad. Kevadel leidsin puhtaks pestud säravvalged lipikutenäod vastu vaatamas.








Need viimased, hetkel veel nimetud, ja Red Dutch õitsevad praegu.
Sphinx ja Red Com on õitsemise lõpetanud. Samuti on lõpetanud Aelita ning kunagised nimetud kataloogiliiliad kollane, valge ja oranž.

4 kommentaari:

Tii ütles ...

Ilusad! Liiliad on ka minu ühed lemmikud. Püüaks natuke su kustunud silte taastada. "Sphinks" ja "Red Dutch" on õiged. Valge pruunide träpsudega keskosas peaks olema "Centerfold", "Dot Com" on roosakas ja keskelt tihedate peenikeste täppidega. Roosa valge servaga uhke ja lõhnav on "Stargazer". Valge kollaste keskjoontega on kõige kahlasem oletus - võimalik et "Aubade". Ilusat augusti jätku, kahju et me sel aastal kokkutulekul ei kohtunud.

Krissu ütles ...

Nii kaunid!

Helve ütles ...

mul on ka väga kahju, et juba teist aastat kokkutulekule polnud võimalik tulla. nii väga loodan järgmise aasta peale....

Aga nendel kolmel sordil, millel mul siin nimed juures, on originaalsildid kenasti säilinud. ja Dot Com`i juures oli see silt. kuid ega ma ei tea liiliasortidest tuhkagi, võisin ise kogemata valesti lipikud pista.
Stargazerit ja Aubadet kahjuks minu ostetud sortide nimestikus pole. aga kindel ei või olla milleski! igatahes suured tänud, et aitasid mind veidi edasi!

Kimalane ütles ...

Liiliad on suurepärased!