laupäev, 19. juuli 2008

"Arte y pico"



Mind tegelikult üllatas MUHEDIKU edastatud auhind.
Olen netiblogisid pidanud rohkem oma tarbeks, kuid rõõm on tõdeda, et teistelegi kasuks olen saanud olla!
Siinkohal veelkord tänud talle auhinnaga äramärkimise eest!


Käin võimaluste piires üsna paljude blogisid lugemas ja minu jaoks on juba teatud suhtlusringkondki välja kujunenud.
Nende seast viie valimine auhinna esitamiseks oli keeruline ja viivitasin ning lihvisin oma mõttekäiku mõne päeva jooksul ning jõudsin lõpuks viie auhinnasaajani.

HILINE - käsitöö/kunst, aed, loodushoid, keskkonnasõbralikkus, humoorikus, abivalmidus

MUHEDIK - pühendumus, põhjalikkus, teadmised, abivalmis, väga kauni aia looja. pool auhinda kuulub kindlasti ta abikaasale!

INGRID - tema blogi kajastab elu just niisugusena nagu ta on, kõigi nüanssidega! valupunktid on tõesti valusad ja rõõmuhetked kaunid!

TRULLA - abivalmis, sõbralik, hummoorikas, osav sõnaseadja! paljugi tänu temale on mu blogid niisugused nagu nad on. täiuslikumad kui ma vaid iseenese tarkusest oleksin osanud teha!

ALGARV alias EWA - kõigi raskuste kiuste ikka rõõmsameelne ja humoorikas, osav jutuvestja, pidevalt oma blogi täiustamas ja teistelegi nõu jagamas!


Muuseas, ma ei andnud Muhedikule viisakusest auhinda tagasi, vaid minu jaoks ta lihtsalt on seda auhinda väärt, just nii palju kordi kui ta neid saab!


1) Vali 5 blogi, kes sinu arvates väärivad seda auhinda loomingulisuse, disaini, huvitava materjali ja samuti panuse andmise eest blogide maailma, olenemata keelest. 2) Auhinna andja lisab postitusse iga saaja nime ja lingi tema blogile. 3) Iga auhinna võitja paneb auhinna oma lehele ning lisab lingi, kellelt see auhind on saadud. 4) Auhinna saaja ning andja lisavad oma postitusse ka lingi "Arte y pico" blogile, et oleks teada, kust see auhind on alguse saanud. 5) Auhinna andmisel kopeeri need reeglid oma postitusse.
You have to pick 5 blogs that you consider deserve this award for creativity, design, interesting material, and also contributes to the blogging community, no matter of language.2) Each award has to have the name of the author and also a link to his or her blog to be visited by everyone.3) Each award-winning has to show the award and put the name and link to the blog that has given her or him the ward itself.4) Award-winning and the one who has given the prize have to show the link of "Arte y pico" blog, so everyone will know the origin of this award.5) Show these rules.

4 kommentaari:

Hiline ütles ...

Tänan,
paned Mirjami muti kohe punastama, mul juba looduse poolt ninaots taeva poole, nüüd hirm, et vihma võib hakata sisse sadama :D

toompeale ütles ...

pidi nüüd kuivaks minema...

Ingrid ütles ...

Tänan, memmeke, et mu blogi märkasid ja märkisid! :-)

Ewa ütles ...

Olen väga meelitatud sinu tunnustusest. Selle auhinna edasitoimetamine pani mu kukalt kratsima. See ei ole mitte kerge ülesanne. Mõtisklen selle üle edaspidi, hetkel ajaga kitsas käes. Samas mõtlematult ka seda teha ei tahaks.